Team

HackShack Competitive Teams (By Invitation Only)

Calling all experienced coders, designers and robot builders and programmers!

Audition to join HackShack’s award-winning First Lego League team. The Robotics Squad is open to kids ages 9 to 14. Experience with EV3 Mindstorms Lego robots is required. The team participates in local scrimmages and regional competitions.

Robotics Squad

Robotics Ages 9-14

Team Schedule
+2 hr. Meeting 1 Saturday per month
WednesdayFriday
430-600 PMTEAM Meeting
(90 min)
4:30-6:30 PMADVANCED
Robotics Lab
(60 min)

Development Squad

HackShack is taking it to the next level with the all-new development squad for the 2019-2020 school year. In this special by- invitation-only program, the brightest coders and designers will develop real-world applications and video games. They will showcase their work at local events and compete in local, regional and national challenges & competitions.

Jr. Development Ages 9-11

Team Schedule
WednesdayThursday
2:30-3:30 PMADVANCED
DESIGN (60 min)
3:30 -4:30 PMADVANCED
CODING (60 min)
ADVANCED
CODING (45 min)
4:15-5:00 PMADVANCED
DESIGN (45 min)
5:00 -6:30 PM TEAM MEETING
(90 min)

Sr. Development Ages 12-14

Team Schedule
TuesdayThursday
5:00-6:00 PMADVANCED
CODE (60 min)
5:00-6:30 PMTEAM MEETING
(90 min)
6:00-7:00 PMADVANCED
DESIGN
(60 Min)